Federació Catalana de Tennis de Taula

Comunicacions oficials sobre les afectacions del COVID-19

24/08/2020

Comunicació UFEC sobre la restricció de reunions 

Arrel de les consultes que des de les federacions ens esteu traslladant amb motiu de la compareixença d'avui del MHP Quim Torra, volem compartir amb vosaltres el següent:
 
D'acord a la informació facilitada fins ara a la UFEC, l'anunci sobre la prohibició de reunions amb més de 10 persones no afectarà la pràctica esportiva ni les competicions. Segons el que coneixem fins ara, per a l'activitat esportiva continua essent d'aplicació el pla sectorial de la SGEiAF així com els protocols específics de modalitat que esteu desenvolupant. En tot cas, us recordem que determinats municipis compten amb una restricció específica per la qual no poden superar el 50% de l'aforament dels espais de pràctica. 
 
 

24/07/2020

Informació subvenció operacions de préstecs ICF / FAQS per a zones amb limitacions específiques per la COVID-19 

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) ha obert avui la convocatòria pública de concessió d'ajuts en forma de garantia d'operacions de préstec, mitjançant l’Institut Català de Finances (ICF), destinades al finançament de les necessitats de liquiditat derivades de la Covid-19. L’import total de la línia de crèdit destinada a les entitats esportives catalanes (“ICF Esports Liquiditat”) és de 10 milions d’euros. 

Us enviem el comunicat de premsa relatiu a la convocatòria i el contingut en pdf de la resolució que ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com una infografia explicativa sobre el procediment i els requisits per demanar els ajuts. 

D’altra banda, us fem arribar un document de preguntes freqüents (FAQS) que recull les mesures pel desenvolupament de l’esport i l’activitat física en aquelles zones del territori que en aquests moments tenen limitacions específiques. El document s’ha elaborat prenent de referència les Resolucions publicades pel Departament de Salut, així com el FAQS publicat pel Departament de l’Interior i Salut de la Generalitat de Catalunya. 

Recordeu que tota la informació sobre les fases del desconfinament la podeu trobar al WEB de la SGEAF. 

 


23/07/2020

Cancel·lació de les Estades d'estiu 2020

Us informem que la Federació Catalana ha decidit cancel·lar la celebració de les Estades d'estiu de Camprodon d'aquest proper mes d'agost per la incertesa de la crisi sanitària actual.

 


20/07/2020

Tancament temporal del CEM Reina Elisenda

Us comuniquem que d’acord a la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i als posteriors aclariments, a partir del dilluns 20/07 el CEM Reina Elisenda només obrirà en l’horari d’activitat del Campus Olímpia i queda restringit l’accés al centre al personal propi i als participants al casal. Aquesta mesura té un termini de 15 dies. 

Les oficines de la FCTT també romandran tancades durant aquest període. Per a qualsevol comunicació us podeu adreçar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comunicació de l'Institut Barcelona Esports (20/07/2020).

 


15/07/2020

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) ha elaborat un document de preguntes freqüents (FAQS) i una infografia amb l’objectiu d’aclarir a la ciutadania i el teixit esportiu català els dubtes sobre la posada en marxa del Pla sectorial en aquesta fase.

 


06/07/2020

Infografia de les condicions de pràctica esportiva en la fase de represa (SGEAF)

 


02/07/2020

Ampliació de l'horari del CEM Reina Elisenda

Us informem que, d’acord amb l’Institut Barcelona Esports, el CEM Reina Elisenda amplia el seu horari d’obertura de la instal·lació a partir de dilluns 6 de juliol, obrint el centre en horari de tardes de 16:30 a 21:45.

Horari CEMdilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16:30 a 21:45.

Espai de joc16 taules (matins 6 taules disponibles).

Torns:

         Matins

de 9:05 a 10:25

de 10:35 a 11:55

de 12:05 a 13:25

         Tardes

de 16:30 a 18:00

de 18:15 a 19:45

de 20:00 a 21:30 

Reserves: Per whatsapp i amb un màxim de dues reserves actives per persona.

            Matins: 664 83 07 49

            Tardes: 658 63 17 69

(No s’atendran trucades) 

Usuaris:

  • Abonats/ades: dilluns, dimecres i divendres al 1er i 2on torn matins (ús preferent).
  • Cursetistes, federats/ades, usuaris ocasionals: resta de torns matí i tarda. 

Restriccions:

  • Segueixen inhabilitats els espais: graderies i vestidors.

 

Us agraïm la vostra col·laboració i comprensió davant les mesures restrictives adoptades durant aquest període d’excepcionalitat.

 


01/07/2020

Horari d'oficines de la FCTT al juliol 

A partir d'avui, 1 de juliol, l'horari d'oficines de la FCTT serà de 9 a 14, de dilluns a divendres.

 


29/06/2020

El Comitè Tècnic del pla PROCICAT ha aprovat avui l’actualització del Pla Sectorial d’instal·lacions i activitats esportives, que recull les mesures que regiran el desenvolupament de l’esport i l’activitat física a Catalunya durant l’etapa de represa, document adjunt, que també podeu trobat a aquest enllaç

Dimarts 30, a les 11.00 h, el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat de la sub-directora general de Promoció de la Salut del Departament de Salut, Carmen Cabezas, el sub-director general de Programes en Protecció Civil del Departament d’Interior, Sergio Delgado, i el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig,  presentaran mitjançant un webinar de forma telemàtica aquestes mesures i respondran els dubtes. 

La sessió es podrà seguir a través de la plataforma Microsoft Teams, accedint al següent enllaçhttps://bit.ly/3dCXsBL 

 


23/06/2020

Formació per a les persones responsables de prevenció i higiene en les activitats esportives d'estiu

Nota de premsa del Govern


19/06/2020

Ampliació de l'horari del CEM Reina Elisenda

Us informem que, d’acord amb l’Institut Barcelona Esports, el CEM Reina Elisenda amplia el seu horari d’obertura de la instal·lació a partir de dilluns 22 de juny. En aquesta data, s’obre la possibilitat de reserves pels jugadors/es federats/des amb llicència en vigor de la FCTT.

Amb motiu de l’inici del Campus Olímpia de l’Ajuntament de Barcelona, hi haurà 6 taules de joc disponibles per a l’ús exclusiu d’abonats/ades, cursetistes i federats/des. 

Horaridilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9 a 14

Espai de joc16 taules

Torns: de 9:05 a 10:25, de 10:35 a 11:55 i de 12:05 a 13:25

Reserves:

  • Abonats/ades: dilluns, dimecres i divendres al 1er I 2on torn
  • Cursetistes: dilluns, dimecres I divendres al 3er torn
  • Federats/ades: dimarts i dijous TOTS els torns
  • Per whatsapp al 664 83 07 49 amb un màxim de dues reserves per persona. 

Aquest nou horari de la instal·lació s’allargarà fins al 30 de juny.

 


16/06/2020

Comunicació oficial de la FCTT

Benvolguts amics,

Celebrada, en el dia d’ahir, la reunió de la Junta Executiva de la Federació Catalana de Tennis de Taula, s’ha pres, entre d’altreS, la següent resolució: 

“Se suspenen definitivament TOTES les competicions oficials de la Federació Catalana de Tennis de Taula corresponents a la Temporada esportiva 2019/2020, tant les proves Internacionals (SYOC, ParaTT Factor 20, Internacional de Veterans) com les d’àmbit CATALÀ (Campionats de Catalunya, Top, Open Catalunya), TERRITORIALS (Lligues, Top, Campionats Provincials, Promeses, Copa...) i d'AFICIONATS/ADES, les de Pingpongpertothom”. 

Aquest acord ha estat pres unànimement i amb la conformitat dels Presidents Territorials. 

En el cas de les competicions Internacionals, s’ha seguit la recomanació de la Federació Internacional. 

Us agraïm totes les mostres de solidaritat i comprensió que hem rebut, malgrat tot el que han suposat les mesures excepcionals adoptades en aplicació de l’Estat d’Alarma i la situació generada pel Covid-19.   

Federació Catalana de Tennis de Taula

 


08/06/2020

Informació desconfinament Fase 3

Us fem arribar el comunicat de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física explicant les condicions per la pràctica d’activitat física i esport marcades a la fase 3 del desconfinament, aquestes mesures segueixen les directrius establertes pel Ministeri de Sanitat a l’Ordre SND/458/2020, de 30 de maig.

Tota la informació sobre la fase 2 la podeu trobar al web de la SGEAF, ACTIVEM L’ESPORT!!!

Infografia Fase 3

 


04/06/2020

Comunicat sobre la reobertura del CEM Reina Elisenda

Us informem que, seguint les instruccions de l’Institut Barcelona Esports, el CEM Reina Elisenda obrirà la seva instal·lació el proper dilluns 8 de juny, coincidint amb l’inici de la Fase 2 a la ciutat, i ho farà amb un horari reduït, adaptant l’espai a l’aforament permès normativament, i per a l’ús exclusiu d’abonats/ades. Aquesta reobertura amb condicions excepcionals s’allargarà, com a mínim, fins al divendres 19 de juny.

Horari: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14

Espai de joc: 12 taules

Per poder garantir al màxim la seguretat en la tornada a l’activitat esportiva al centre, s’han establert tres torns d’1 hora i 20’ de joc, amb un màxim de 24 jugadors/es per torn, i amb reserva de taula a través de whatsapp, al número 664 83 07 49.

Torns: de 9:05 a 10:25, de 10:35 a 11:55 i de 12:05 a 13:25

Us informem igualment que la FCTT i l’IBE han realitzat les mesures prèvies necessàries per seguretat relacionades amb la ventilació, neteja i desinfecció de cara a la reobertura de la instal·lació. Aquestes accions les han executat la brigada de manteniment contractada per l’Institut Barcelona Esports (SACYR) i GISTEA, empresa que pertany al grup MULLOR, contractada per la Federació Catalana.

Per a la reobertura del CEM, s’estableix una normativa d’obligat compliment per a tots/es els usuaris/es.

Normes d’ús

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 


01/06/2020

Modificacions a les fases 1 i 2 del desconfinament

Comunicat de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física 

Infografies actualitzades: Fase 1 i Fase 2  


26/05/2020

Comunicació sobre la reobertura del CEM Reina Elisenda

Benvolguts/des,
 
La Xarxa de Centres Esportius Municipals, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports, estem treballant en la reobertura de tots els centres per garantir les mesures d’higiene i seguretat per a tots els nostres usuaris/es. Així, tan bon punt ens ho permeti el procés de desconfinament que s’està duent a terme, ens tornarem a veure al teu Centre Esportiu Municipal Reina Elisenda i tornarem a compartir el nostre esport.
 
Us mantindrem informats a través dels canals de comunicació habituals.
 
Fins aviat!

 


25/05/2020

FASE 2 del desconfinament

Comunicat de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física i FAQs.

 


18/05/2020

Infografies sobre la pràctica esportiva per regions sanitàries

FASE 0,5 - Barcelona, Àrea Metropolitana, Baix Montseny

FASE 1 - Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran, Terres de l'Ebre, Girona, Lleida, Catalunya Central, i les àrees de gestió assistencial de l'Alt Penedès i Garraf 

 


14/05/2020

FAQs Covid-19

FASE 0 - Esportistes federats i professionals d'Alt Nivell o de lligues professionals

FASE 1 - Ciutadania, esportistes federats i professionals d'Alt Nivell o de lligues professionals

 


11/05/2020

Comunicació oficial SGEAF

Benvolgudes i benvolguts, 

Us fem arribar un comunicat la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física sobre les condicions que regulen a partir del proper dilluns 11 de maig la realització de l’activitat esportiva a nivell professional/federat i no professional, un cop s’entri en la fase 1 del desconfinament. Aquestes mesures segueixen les directrius establertes en l’Ordre SND/399/2020, de 9 de mayo, del Ministeri de Sanitat, publicada avui al Butlletí Oficial de l’Estat. 

Aquestes instruccions, però, només tenen afectació a les regions sanitàries del Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran, i Terres de l’Ebre, que poden accedir a la fase 1 del pla, de manera que a la resta de regions sanitàries de Catalunya (Lleida, Barcelona ciutat, Metropolitana nord i Metropolitana sud, Catalunya Central i Girona) continuen vigents les mesures establertes en la fase 0 del pla de desconfinament, podeu consultar la distribució de les regions a la web de salut . 

D’altra banda, us adjuntem un document informatiu amb les condicions generals que els diferents agents esportius han de complir per tal de garantir la seguretat i la salut de les persones tant per a la pràctica esportiva i de l’activitat física com per l’accés i desenvolupament d’aquestes en les instal·lacions esportives. 

Moltes gràcies a totes i tots i esperem que pugueu seguir gaudint cada vegada amb mes intensitat de l’activitat física i esport, amb seny, respecte i responsabilitat.

 


08/05/2020

Comunicació data d'obertura del CEM Reina Elisenda

Benvolguts, benvolgudes,

Ens posem en contacte amb tots vosaltres per comunicar-vos que, tot i que confiem que ens veurem molt aviat, encara no tenim data d'obertura de les nostres instal·lacions
 
Des de la Federació Catalana, com a gestors del CEM Reina Elisenda de Tennis de Taula, estem seguint les directrius de l'Ajuntament de Barcelona per tal que quan es doni llum verda a l'obertura de la instal·lació es pugui garantir la seguretat de tots, amb l'aplicació de les mesures d’higiene i de prevenció necessàries.
 
A mida que es vagin produint comunicacions oficials relacionades amb l'obertura de les instal·lacions municipals les compartirem amb vosaltres a través dels nostres canals habituals. 
 
Cuideu-vos molt!

 


03/05/2020

Us adjuntem el nou comunicat de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física en relació al retorn a la pràctica de l’activitat física i l’esport per part del món federat i professional.


30/04/2020 

Us adjuntem el comunicat de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física en relació a la fase inicial, a partir del proper dissabte dia 2 de maig, en el marc del “Pla per a la transició cap a una nova normalitat” on s’exposa al sector esportiu català les mesures a seguir per començar aquest procés de desconfinament i un esquema gràfic.

 


20/04/2020

Circular nº13 (Afectacions a les competicions -2-)

 


18/03/2020

Circular nº12 (Afectacions a les competicions)

 


Benvolguts amics, 

Seguint les recomanacions de les autoritats competents, us comuniquem que les oficines de la FCTT i les de la RTB romandran tancades durant els pròxims 15 dies.                   

Si teniu qualsevol incidència podeu contactar per correu electrònic: 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Secretaria) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Competició) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Gerència) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Programes i Formació) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Instal·lació de Reina Elisenda) 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Representació Territorial de Barcelona, també Tel. 674 793 042)

 

Ens posarem en contacte i us respondrem el més aviat possible. 

Gràcies

 


 

13/03/2020

Us annexem el nou comunicat de la SGEAF, en relació a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) del dijous 12 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase d’alerta a fase d’Emergència 1.

 

També adjuntem la RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

 


12/03/2020 (3)

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020 (3)

Bona tarda, 

Un cop rebuda la comunicació oficial de l’Ajuntament de Barcelona sobre les mesures de contenció per dificultar l’expansió del COVID-19 en els equipaments esportius municipals, us informem que la instal·lació de Reina Elisenda romandrà tancada

  • A partir de dissabte 14/3/20 fins dissabte 28/3/20 (ambdós inclosos)

Igualment, us informem que l'activitat de tennis de taula de l'Estació del Nord queda suspesa pel mateix periode de temps.

  Agraïm la vostra col·laboració i comprensió.

 


12/03/2020 (2)

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020 (2)

Un cop la FCTT ha comunicat la decisió de SUSPENDRE totes les activitats que són de la seva competència, per responsabilitat, la FCTT 

RECOMANA

 Al seus clubs i entitats que suspenguin les activitats per un període de 15 dies a comptar des d’avui, dijous 12 de març de 2020 i segueixin les indicacions de les autoritats i organismes competents. Això inclou els Centres de Tecnificació, Centres d’Entrenament i Centres de Generació TT.

Una vegada més, apel·lem a la comprensió , responsabilitat i col·laboració de tothom.

 


12/03/2020

Comunicat de la Federació Catalana de Tennis de Taula. Dijous, 12 de març de 2020.

Un cop rebudes les recomanacions de la Generalitat de Catalunya [11/03/2020 (2)], la Federació Catalana de Tennis de Taula HA SUSPÉS TOTES LES COMPETICIONS (Tercera Estatal, Lligues Territorials, Opens, Concentracions, Circuit Promeses, Campionats Provincials, Pingpong x tothom...) des d’avui dijous 12 de març i per un mínim de 15 dies (prorrogables en funció de les recomanacions de les autoritats competents).

Adjuntem comunicació de la RFETM, que ha SUSPÉS les Lligues Estatals fins el 22 de març de 2020 alhora que recomana la suspensió de les Lligues Territorials. (Veure text complet en document adjunt)

En els propers dies s’estudiarà com es reorganitza la competició i s’informarà als clubs pels mitjans habituals.

Es demana a tots comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures.

 


11/03/2020 (2)

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) comunica al sector esportiu català, tant públic com associatiu i privat, el següent:

En primer lloc, recomanem:

- Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.
- Ajornar o suspendre les gales, celebracions i festes de l’esport, ja siguin organitzades per entitats públiques o privades durant el mateix període de temps.

En segon lloc, per a aquelles activitats que no es puguin ajornar, les instruccions a seguir, a partir de dijous 12 de març i durant un mínim de 15 dies, són les següents:

- Els esdeveniments esportius professionals i no professionals es faran a porta tancada, sense públic. Se n'exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar acompanyats.
- Se suspendran les activitats col·lectives –tipus gales, celebracions i festes de l’esport- superiors a 1.000 persones en espais oberts o tancats. Tot i això, en les activitats de menys de 1.000 persones, en espais oberts o tancats, només es podrà ocupar com a màxim una tercera part de l'aforament.
- Pel que fa a les activitats esportives organitzades pels centres escolars, s’adoptaran les mesures anunciades pel Departament d’Educació, les quals insten a la suspensió d’aquestes activitats si impliquen la participació de més d’un centre.
- Pel que fa als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzats pels Consells Esportius, i als programes Esport Blanc Escolar i FITJOVE, s’hauran d’ajornar o suspendre en el mateix període d’afectació.

En relació als grans esdeveniments esportius previstos a Catalunya en aquest període, hauran de complir aquestes instruccions. No obstant això, des de la SGEAF ens posarem en contacte amb els seus organitzadors per analitzar cas a cas les decisions a adoptar.
Per totes aquelles consultes que puguin sorgir a nivell territorial, posem a disposició les diferents Representacions Territorials de l’Esport.
Demanem que les instal·lacions i equipaments esportius informin als usuaris de les recomanacions d’higiene que les autoritats estan difonent per tal d’evitar els contagis.
A tot això, demanem a la ciutadania comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures.
Sens perjudici de les consideracions anteriors, l’evolució de la situació i de les noves mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries, determinaran l’adopció de recomanacions addicionals en l’àmbit esportiu.

 


11/03/2020

Us passem el text literal de les instruccions que ha donat el Govern de la Generalitat respecte de mesures que afecten a les organitzacions esportives.  Aquestes mesures s’han indicat per a una durada de QUINZE DIES, a partir de demà dijous. 

“Es faran a porta tancada tots els esdeveniments esportius professionals i no professionals que se celebrin al país, excepte els jugats per menors d'edat que sí que podran ser acompanyats per adults. També s'ha ordenat la suspensió o ajornament de totes les activitats col·lectives que impliquin un aforament superior a 1.000 persones. En cas que l'aforament sigui inferior al miler de persones, l'esdeveniment es podrà celebrar, però l'assistència s'haurà de reduir fins a un terç i, per tant, que l'assistència màxima passi de 1.000 a 300 persones.” 

Qualsevol nova comunicació de les autoritats competents, serà posada en coneixement dels nostres associats.

 


10/03/2020

Degut a les consultes rebudes amb referència a les possibles afectacions pel “coronavirus”, des de la FCTT us volem comunicar que l’activitat organitzada per la mateixa es desenvolupa amb total normalitat. 

Qualsevol canvi producte de recomanacions o protocols aplicats pels organismes superiors, tant esportius, administratius com sanitaris, us seran comunicats immediatament pels conductes habituals i s’aplicaran escrupolosament.

 

 

 

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.