Federació Catalana de Tennis de Taula

El Top Català d'edats tanca la temporada de la FCTT

Les Borges Blanques va acollir els dies 8 i 9 de juny el Top Català d'edats, l'última cita del calendari de competicions oficials de la Federació Catalana de Tennis de Taula d'aquesta temporada 2018-19.

La prova va reunir la participació de 64 esportistes del planter del tennis de taula català, vuit en cada una de les de les vuit proves que es van disputar en les categories benjamina, alevina, infantil i juvenil.

Per a la gran majoria de participants el torneig va ser una bona pedra de toc de cara a optimitzar l'estat de forma davant l'imminent Campionat d'Espanya que es disputarà a partir del 15 de juny a Tarragona.

Aquests van ser els campions i un breu resum del desenvolupament de cada prova:

Benjamí masculí: Luca Khidasheli (CN Sabadell)

Luca Khidasheli es va proclamar campió guanyant els set partits que va jugar, tots ells per 3-0 excepte davant Arnau Coll (CTT Vilablareix), que li va forçar els cinc sets. Bernat Muntada (CTT Tramuntana Figueres) va ser segon amb un balanç de 5-2, i Coll, tercer amb 4-3, el mateix registre de victòries i derrotes que el quart i el cinquè classificats, Bernat Gimeno (CTT Vilanova Geltrú) i Claudi López (CTT Ganxets Reus).

Benjamí femení: Laia Casanovas (CTT Ganxets)

Laia Casanovas es va fer amb el títol després de vèncer els set partits jugats, tots per 3-0 excepte amb Iris Castells (Vic TT), l'única que li va arrabassar un set. El segon lloc va ser per a Lluna Díez (CTT Calella) amb sis victòries i una derrota, mentre que Castells va ser tercera amb 5-2 de balanç.

Aleví masculí: Francesc Carrera (CTT Borges)

Francesc Carrera va fer possible que el club amfitrió d'aquest Top Català d'edats, el CTT Borges, veiés pujar un dels seus jugadors al lloc més alt del podi. El triomf de Carrera va arribar amb un registre de sis victòries i una única derrota en el partit inicial davant Cesc Molins (Els 8 de La Garriga), que tot i ser l'únic de guanyar el campió només va poder acabar quart. Martí Garrido (Vic TT) va ser el segon classificat amb el mateix balanc de 6-1 que el guanyador, i Eloi Ruiz (Cassà TT), tercer amb cinc victòries i dues derrotes.

Aleví femení: Camila Renata Moscoso

Camila Renata Moscoso, jugadora no adscrita a cap club, es va proclamar campiona vencent els set partits que va disputar, sense necessitar en cap cas esgotar els cinc sets. Irina Gimeno (Vic TT) va ser segona amb cinc victòries i dues derrotes, i la també jugadora del club vigatà Raquel Larrubia fou tercera amb 4-3, idèntic balanç que Anna Barrau (CTT Amics Terrassa) i Abril Vidal (Falcons Sabadell), quarta i cinquena classificades.

Infantil masculí: Marc Miró (CTT Calella)

Marc Miró va ser el campió amb triple empat amb el segon i el tercer classificats, Izani Mora (CTT Ripollet) i Andreu Puigmolé (TT Cassà). Tots tres van signar un balanç de 5-2, després de guanyar-se mútuament entre ells i perdre cada jugador un segon partit en el Top més igualat i competit dels vuit que es van jugar a Les Borges.

Infantil femení: Raquel Larrubia (Vic TT)

Raquel Larrubia es va proclamar campiona amb sis victòries i una única derrota davant Marina Bueno (CTT Badalona), que tot i així només va poder acabar quarta. El segon lloc va ser per a Sílvia Coll (Vic TT) amb un balanç de 5-2, i el tercer per a Mariona Munné (UE Sant Cugat) amb 4-3, el mateix registre de Bueno. El triomf de Larrubia té el mèrit afegit de tractar-se encara d'una jugadora d'edat alevina.

Juvenil masculí: Albert Vilardell (CTT Ripollet)

Albert Vilardell va ser el campió que es va imposar amb més autoritat dels vuit que van pujar al lloc més alt del podi a Les Borges, ja que no només va guanyar els set partits que va jugar sinó que ho va fer sense cedir ni un sol set en tota la competició. Pau Lloret (CTT Badalona) va ser segon amb un balanç de 5-2, mentre que el tercer lloc va ser per al també jugador del club badaloní Martí Pèlachs, amb un registres de quatre victòries i tres derrotes que també va signar el quart classificat, Marc Miró (CTT Calella).

Juvenil femení: Clàudia Pérez (CTT Calella)

Clàudia Pérez es va fer amb el títol després de guanyar els set partits que va jugar, la majoria d'ells molt competits com ho prova el fet que en només una de les set victòries no va cedir cap set. Mireia Peretó (CTT Ripollet) va ser segona i Jana Riera (CTT Tramuntana Figueres) tercera, totes dues amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes.

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.