Federació Catalana de Tennis de Taula

Èxit català a l'Estatal de Valladolid

Més de 600 jugadors procedents de 163 clubs de tota Espanya han participat al Torneig Estatal 2014 celebrat a Valladolid, d'entre tots ells un total de 130 esportistes catalans, els quals han tornat a demostrar el gran moment del tennis de taula català.

En Benjamí masculí el primer lloc va ser per a en Norbert Tauler de L´Escala que es va imposar en la final al seu company d'equip Iker González. Semifinalistes van ser Pablo Casas, també de L'Escala i Alberto Pomares. En femení Jana Riera del Tramuntana va ser semifinalista.

Javier Valero del Tramuntana va ser el campió de la prova Aleví Masculí mentre que Lídia Rico del CTT Ripollet era semifinalista en categoria femenina. En Infantil Masculí, Joan Masip de l'Igualada no es va poder imposar en la final a Javier Soria del Múrcia i es va haver de conformar amb el subcampionat de la categoria. En Juvenil Femení la victòria va ser per a Sofia-Xuan Zhang del CTT Calella després d'imposar-se a la final a Mariona Sáenz del CTT Bàscara.

En Sènior Masculí Josep Antón del CTT Sant Cugat va ser primer i Jordi Saguer del Tramuntana segon. Adrián Araque de l'Ateneu 1882 va ser semifinalista. En noies, Paula Bueno del CN Mataró es va fer amb la prova Sènior Femenina derrotant en la final a Sandra Gómez.

En veterans Masculí +40 Esteban Rodríguez del Linares va ser el triumfador vencent en la final a Jaume Muntada del Tramuntana. Jordi Pladevall del VIC TT va ser semifinalista. En aquesta mateixa categoria però en femení Carme Mestre del Martinenc va ser semifinalista. Josep Martínez del Vilafranca va ser el vencedor de la categoria Veterans Masculí +50 mentre que Josep María Blancafort va fer tercer.

Finalment, les proves per a Persones amb Discapacitat van ser una de les novetats d'aquesta edició. En categoria Open Peu Absolut Mixte el triumfador va ser Ángel Garrido del CD Tennis de Mesa Rivas. El madrileny es va imposar en la final a Ricard Palau d'El Ciervo. Garrido havia eliminat en semifinals a Joaquín Azcón del CTT Cardedeu.