Federació Catalana de Tennis de Taula

Èxit del tennis de taula català a Càceres

El Pavelló Multiusos Ciutat de Càceres va acollir el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans 2019, del 21 i al 22 de setembre, organitzat per la RFETM, en col·laboració amb la Federación Extremeña de Tenis de Mesa.

Un total de 27 equips de tot l'estat espanyol es van donar cita en aquesta prova anual del calendari oficial de la RFETM.

Pel que fa als resultats dels nostres esportistes, en la prova de Veterans +40, Catalunya va assolir el segon lloc, en perdre a la final amb Astúries. En canvi, en +50, l'equip català, format per Alejandro Chacón, Juan Antonio Expósito i José Pajuelo, va aconseguir alçar-se amb el títol, per davant de Castella i Lleó, segons, i Madrid, tercer.

En la categoria +60/65, Catalunya ‘A’, que la componien Román Caudet, Isidro Infante i Clemente Peña es va fer amb el triomf, després de superar al segon classificat Castella i Lleó i al tercer classificat, Madrid.

I triomf català també en la categoria femenina, Julia Infante i Guadalupe Cumplido van aconseguir el títol després de guanyar les vigents campiones, Madrid. Astúries va completar el podi.

La pròxima edició d'aquests Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans se celebrarà a Báscara,organitzats per part de la RFETM en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis de Taula.

bcn.cat
escport.cat
ufec.cat
diba.es
escport.cat
bcn.cat
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.